Vegabond Vegan Protein 400 g

Vegabond Vegan Protein 400 g

Ezt a terméket egyik partnerünk sem forgalmazza. Kérjük, válasszon az alábbi termékek közül!

További termékek a kategóriából

További Vegabond termékek: Vegabond Fehérje

Sponser Multi Protein 425 g Fehérje 9 590 Ft-tól Sponser Multi Protein 425 g Organiqa Superfoods 100% Bio Vegan Protein Mix 400 g Fehérje 3 872 Ft-tól Organiqa Superfoods 100% Bio Vegan Protein Mix 400 g BioMenü Pea Protein 400 g Fehérje 3 032 Ft-tól BioMenü Pea Protein 400 g BioMenü Rice Protein Powder 400 g Fehérje 3 635 Ft-tól BioMenü Rice Protein Powder 400 g
Termékleírás
Tömeg 400 g

Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!

A Vegán protein egy 100-ban növényi eredetű, rizsből és borsóból készült, kizárólag természetes úton nyert fehérjéket tartalmazó, mesterséges édesítőszerektől mentes, magas fehérjetartalmú italpor.
Teljesen cukor- és mesterséges édesítőszer-mentes, stevia növényi édesítőt tartalmaz. Kiváló aminosav-összetétele miatt csodálatosan alkalmas az izomépítésre. Rendkívül magas a szükséges tápanyagok felszívódási  hatékonysága, és generalizáló hatású.
Kiknek ajánlott a Vegán protein nem csak vegán vagy vegetáriánus sportolóknak ajánlott, hanem mindenkinek, aki híve a természetes és egészséges táplálkozásnak és a húsmentes étrendnek. Kiválóan kiegészítheted a vegetáriánus táplálkozás esetlegesen fehérjeszegényebb lehetőségeit.
Különböző gabona- vagy tejtermék-intoleranciától szenvedő, érzékeny vegetáriánusoknak,   akik nem tudják bevinni az ilyen forrásból származó fehérjéket.
Azoknak, akik fogyni szeretnének, de el akarják kerülni az izomveszteséget.
Sportolóknak, akik az alacsony szénhidráttartalmú fehérje bevitelével szeretnék izomzatuk zsírszázalékát csökkenteni, és elkerülni a mindenféle kemikáliákat tartalmazó, kétes tartalommal rendelkező étrend-kiegészítőket.
Összetevők borsó fehérje, rizsfehérje, szőlőmagliszt, stevia(97 tisztaságú), nyírfacukor, élesztő és kurkuma kivonat, természetes vanília aroma, Adagolás 2 púpozott evőkanál (30g) vegán fehérjeport keverjen össze alaposan 400ml vízzel vagy bármilyen tejhelyettesítő itallal.   Átlagos tápérték/100g termék
Energia 1668/399 kJ/kcal, RI 20
Zsír 2 g, RI 3
ebből telített zsírsavak 0 g, RI 0
Szénhidrát 9,4 g, RI 4
ebből cukrok 3,3 g, RI 4
Fehérje 75,9 g, RI 152
Só 0,1g.
RIReferencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400kJ/2000kcal)Kiszerelés 400gAllerg én információ A termék gabonaféléket, tojást, szóját, tejszármazékokat, csonthéjasokat, zellert és mustárt felhasználó üzemben készül. Figyelmeztetés Gyermekek elől elzárva tartandó Várandós nők, szoptatós anyák és betegségben szenvedők kérjék orvosuk véleményét
Miért kiváló a rizs-borsó protein mix
Rizsprotein A sima főtt rizsben csupán 5-7 protein van. A koncentrált rizsproteint úgy állítják elő, hogy a teljes barnarizst lisztté őrlik, és vízzel keverik. Utána természetes enzimeket adnak hozzá, hogy lebontsák és kivonják a szénhidrátot és a rostot a masszából, és csak a fehérje maradjon. Mivel a folyamat enzimek segítségével zajlik, a hőmérsékletet alacsonyan kell tartani, hogy az enzimek aktívak maradjanak. Az alacsony hőmérséklet és a vegyszermentes feldolgozás meggátolja az aminosavak denaturációját, ami a szója és tejtermékek feldolgozásánál gyakran bekövetkezik. A végtermék 80-90-os tisztaságú, hipoallergén, könnyen emészthető protein. Négy óra múltán a test a bevitt rizsprotein több, mint 86-át megemészti, miközben a szója esetében ez csak 57. Végeredményben a rizsprotein biológiai értéke 70-80 között van, a fehérjehasznosulás 76, a teljes felszívódás aránya pedig majdnem 98.  Megjegyzés A rizsprotein nagy arányban tartalmazza a cisztein és metionin aminosavakat, de kevés benne a lizin, ami negatívan befolyásolja biológiai értékét. Ha megemeljük a lizin-tartalmát, akkor biológiai értéke drámai módon megnő.
Borsóprotein Amikor az ízlésről van szó, akkor több embernek van baja a borsóprotein gondolatával, mint a rizsproteinével. De a valóságban a borsóprotein nagyon lágy, kellemes édes ízzel rendelkezik. Az egyik legjobb ízű fehérje. A borsóprotein a sárgaborsóból kivont koncentrált természetes protein. A borsóprotein koncentrálásához vízalapú eljárást alkalmaznak, ami által a végtermék nagyon természetes lesz.
Ahogy fentebb említettük, a rizsproteinben magas a cisztein és metionin-tartalom, míg a lizin kevés. A sárgaborsó-proteinben viszont kevesebb a kéntartalmú cisztein és metionin, viszont sok a lizin. Ennek következtében, a rizs- és borsóprotein együttes használatával a protein-hasznosulási arány vetekszik a tejtermék- és tojásalapú...

Így is ismerheti: VeganProtein400g

Galéria

Vélemények

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.