MHP Probolic-SR 1816 g

MHP Probolic-SR 1816 g

Ezt a terméket egyik partnerünk sem forgalmazza. Kérjük, válasszon az alábbi termékek közül!

További termékek a kategóriából

További MHP termékek: MHP Fehérje

MusclePharm Combat Protein Powder 1800 g Fehérje 13 250 Ft-tól MusclePharm Combat Protein Powder 1800 g Optimum Nutrition Gold Standard 100% Casein 1814 g Fehérje 24 949 Ft-tól Optimum Nutrition Gold Standard 100% Casein 1814 g MuscleTech Performance Nitro Tech 1800 g Fehérje 15 450 Ft-tól MuscleTech Performance Nitro Tech 1800 g MuscleMeds Carnivor 1816 g Fehérje 29 990 Ft MuscleMeds Carnivor 1816 g
Termékleírás
Tömeg 1816 g

Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!

  Új Protein Technológia Növeli az Anabolikus/anti-Katabolikus Hatást az Extrém Izomnövelés érdekében! 4 év kutatás és fejlesztés után, az MHP Vezető Kutatói áttörést jelentő felfedezést tettek a protein-kiegészítők terén. Az általuk kifejlesztett PROBOLIC-SR, bio-tervezett protein növeli a bio-hasznosulást, az aminosav szintjét és javítja a nitrogén-visszatartást a maximális anabolikus hatás elérésére, ami olyan extrém izomnövekedést produkál, mint semmilyen más protein.  A PROBOLIC-SR gyakorlatilag új standardokat állított fel a protein-minőségben, bio-elérhetőségben, és anabolikus, valamint anti-katabolikus potenciálban. Ez a fejlett, bio-tervezett protein szabadalmaztatott technológia alapján működik, amely segítségével meghaladja a protein természetes korlátait a nitrogén-visszatartásban és izomnövelésben. PROBOLIC-SR az első és egyetlen bio-tervezett protein, amely folyamatosan képes biztosítani a megfelelő mennyiségű nitrogént, hogy megteremtse a kívánatos anabolikus/anti-katabolikus környezetet a Hiperbolikus Izomnöveléshez. Protein egy esszenciális része az izomépítésnek, de az izomnövekedés csak akkor következik be, ha a tested több nitrogént tud megtartani (proteinből), mint amennyit a test elveszít a nitrogén-kiválasztódás folyamatában. Ez egy anabolikus állapotot teremt, amelyet „pozitív nitrogén-egyensúlynak hívnak. . Ezzel szemben, a folyamatos, megfelelő mennyiségű protein (nitrogén) ellátás hiányában a tested „negatív nitrogén-egyensúlyú katabolikus állapotba kerül és izomvesztés következik be. A testépítők és más sportolók különösen veszélyes helyzetben vannak, mivel a nehéz gyakorlatok a nitrogénvesztés növekedéshez és az izmok lebomlásához vezetnek. Ezért az izomvesztés elkerülése és a óriási mennyiségű izom felrakás problémájának megoldása egyszerűnek tűnik - egyél nagy mennyiségű proteint, hogy folyamatosan a pozitív nitrogénegyensúly anabolikus, „izomnövelő állapotában legyél. Ugyanakkor a legtöbben közületek, akik keményen edzetek szinte vallásosan komolyan veszitek a protein-utánpótlást és sok proteint visztek be, de mégsem pakoljátok magatokra az izmot olyan ütemben, mint ahogyan a tudomány leírja a protein (nitrogén) anabolikus hatását az izomnövekedésre. Miért? Ez az a pont ahol a PROBOLIC-SR mögött álló tudomány elválasztja ezt a szert az összes többi proteintől, és áttöri a protein anabolikus korlátait.  A Protein Korlátainak Áttörése az Izomnövekedés fokozása érdekében! A Protein korlátai az izomtömeg nagyarányú növekedéséhez szükséges anabolikus környezet megteremtésében és fenntartásában rejtély maradt a tudományos közösség előtt. Ha a pozitív nitrogénegyensúly (a proteinből) a szükséges anabolikus serkentője az izomnövekedésnek, és ha az anabolikus ágensek, mint a szteroidok és a HGH irtózatos növekedést ér el az izomtömegben mindössze azáltal, hogy növeli a nitrogén-visszatartó képességet, akkor vajon a magas minőségű protein, mint a tejsavó, kazein, szója és a tojás fogyasztása miért nem eredményezi az izomtömeg elvárt növekedését? Az MHP Vezető Kutatói elhatározták, hogy kiderítik hogy ezek a tudományos tételek a proteinről, mint magas anabolikus nitrogénforrásról miért nem állják meg a helyüket, amikor szájon keresztül visszük be a proteint.  A PROBOLIC-SR kifejlesztése során az MHP kutatói elemeztek minden ismert természetes proteinforrást a következők szerint: Aminosav Kompozíció (AAC - Amino Acid Composition), Biológiai Érték (BV - Biological Value), Protein Emészthetőségi Korrekt Aminosav Érték (PDCAAS - Protein Digestibility Correct Amino Acid Score), Protein Hatékonysági Arány (PER - Protein Efficiency Ratio ) és Felszívódási Arány (RA - Rate of Absorption ), annak a mértéke, hogyan bocsát ki aminosavat a protein . Az emberi izomszövet aminosav-összetételét, valamint az edzéseknek nitrogénkiürülésre gyakorolt hatását és az izomszövet átalakításában játszott szerepét is analizálták. Az eredményeik a proteinhez kapcsolódó több mítoszról és téves nézetről is lerántották a leplet, amelyek segítettek nekik megérteni, hogy a protein miért nem hozta az elvárt anabolikus eredményeket. Arra a felismerésre is vezette őket, hogy a természetben létező proteinek egyike sem volt képes ezeknek a kívánatos anabolikus hatásoknak a kifejtésére és az egyetlen út a nitrogén-megtartás elérésére, amely szükséges a kívánatos anabolikus hatásokhoz, a protein bio-tervezése, amivel áthidalhatóak a protein természetes hibái.  A PROBOLIC-SR Alapját Képező Áttörő FelfedezésA hatásosabb anabolikus protein bio-tervezésének két legnagyobb kihívása a protein aminosav-kompozíciójának és a kibocsátás mértékének befolyásolása volt. Több éves kutatás és fejlesztés után azonban, az MHP kutatói a proteinkészítés történetének két legnagyobb áttörést jelentő felfedezését érték el. A két felfedezés egyike, hogy meghatározták az anabolikus Öt Kritikus Aminosavat (CFAA), a másik pedig a tartós adagolású ellátó rendszer, a MIKRO-ADAGOLÓ TECHNOLÓGIA bevezetése! 12 Órán Keresztül Táplálja az Izomszöveteket
Növeli az Anabolikus Hatást
Meggátolja a Katabolikus Izomveszteséget
Javítja a Protein Bio-elérhetőségét
Legmagasabb Szint Az Öt Kritikus Aminosav Jelenlétében
CFAA - Egy Új Standardot Állítanak Fel az Aminosav Értékekben.  Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete, a WHO és a proteingyártók a PDCAAS (Protein Emészthetőségi Korrekt Aminosav Érték) módszert alkalmazzák. A proteingyártók arra használják ezt az eljárást, hogy meghatározzák a proteinjük értékét, és míg sok proteinnek, mint a tejsavónak, kazeinnek, szójának és a tojásnak, mind 100-as az értéke, az MHP kutatói két fontos hibát fedeztek fel ezzel az eljárással kapcsolatban a testépítők és az izomnövekedés szempontjából.  Az első hiba, hogy ez az érték óvodás gyerekek proteinszükségletein alapult. Tudjuk, hogy egy felnőtt testépítő proteinszükséglete sokkal nagyobb, mint egy óvodásé. Talán még ennél is nagyobb hiba, hogy az érték csak az esszenciális aminosavakat veszi figyelembe, és nem tartalmazza a nagyon fontos „feltételesen esszenciális aminosavakat, mint az arginine, és a glutamine.  A széleskörű kutatásaik során, amiket az aminosavak protein és izomszövet kompozíciójának feltérképezése érdekében folytattak, úgy találták, hogy az edzés kiváltotta izomnövekedéshez szükséges öt legfontosabb aminosav a glutamine, arginine és a Elágazó Láncolatú Aminosavak - leucine, isoleucine és a valine. Ezek az aminosavak biztosítják a legmagasabb anabolikus reakciót, és szükségesek az izmok újraépítéséhez a kemény edzések után. Ez az 5 aminosav, amit a proteinipar most már a Kritikus Ötnek nevez és egy új standardot alkottak a proteinérték mérésében. Ezt az új módszert az Öt Kritikus Aminosav Értéknek (CFAAS) hívják, amely ezeket a nagyon fontos aminosavakat méri a proteinforrásban.  Szabadalmaztatott Mikro-Adagoló Technológia - A 12 Órás Izomtápláló!Javítja a Protein Bio-elérhetőségét a Jobb Hasznosulás érdekében
és Javítja az Anabolikus/Anti-katabolikus Hatást a
Maximális Izomnövekedés érdekében!
A szabadalmaztatott Mikro-Adagoló Technológia a valaha volt legnagyobb áttörés a protein-kiegészítőkben. Ezt a gyógyszerészeti minőségű ellátórendszert úgy tervezték, hogy folyamatos aminosav ellátást biztosítson akár 12 órán keresztül. A Mikro-Adagoló Technológia úgy működik mint az intravénás infúzió, amely csöpögteti a hatóanyagot, magas koncentrációjú Öt Kritikus Aminosav „kimért adagjának folyamatosan ellátását biztosítva, így állandóan egy extrém szintű anabolikus izomépítő állapotban maradsz, és soha nem csúszol át a katabolikus állapotba. Ez a technológia a bio-elérhetőséget is növeli, a fehérje minden egyes grammjának teljes, 100%-os hasznosulását lehetővé téve „NINCS ELPAZAROLT PROTEIN-NINCS ELPAZAROLT IZOM.  Hogy teljesen értékelni tudd, milyen fontos ez az áttörést jelentő Mikro-Adagoló Technológia, engedd meg hogy beavassunk az MHP néhány kutatási eredményébe a protein igazi Biológiai Értékével, hasznosulásával, és a pozitív nitrogénegyensúly fenntartására való képességével kapcsolatban. A protein-ipar és a tudósok a Biológiai Értéket (BV) használják a protein minőségének meghatározására. Sok protein, mint a tejsavó és az egész tojás a tökéletes 100-as értéket kapták, amely azt sugallja, hogy minden egyes megemésztett gramm hasznosul. NEM IGAZÁN - az eredményeink azt mutatják, hogy ezek az értékek alacsony dózisú fogyasztáson (9-18 gramm protein) alapulnak. Amikor nagyobb adagot -- 40-60 gramm - fogyasztunk, amit a testépítők általában bevisznek, nem hasznosul az egész bevitt fehérjemennyiség, hanem egy része salakanyaggá, karbamiddá és ammóniává alakul. Ez segít megmagyarázni, hogy a nagy dózisú proteinfogyasztás miért nem produkálja azokat a kívánt anabolikus hatásokat, amit elvárnánk. A kutatások azt is felfedték, hogy a fehérjék változó adagolási üteme befolyásolja a Biológiai értéküket, hasznosulásukat és nitrogénbiztosítási képességüket. Bár a tejsavó-ipar jó munkát végzett abban, hogy elhitesse veled, hogy a gyorsabb az jobb. Az adagolási ütemben, a legújabb vizsgálatok eredményei azt mutatják, hogy a proteinek lassabb adagolási üteme jobb anabolikus és anti-katabolikus hatást biztosít. Ezért az ideális protein gyors, közepes és lassú adagolási ütemet biztosít. Fontos megérteni, hogy amikor izomépítésről beszélünk, az anti-katabolikus tulajdonságok ugyanolyan fontosak, mint az anabolikus tulajdonságok. Valójában az orvosok és a tudósok szerint a szteroidok anti-katabolikus hatásai nagyobb szerepet játszanak az izomnövekedésben, mint az anabolikus hatásaik.  A „Bármikor Anabolikus Protein Egyedülálló 4-Lépcsős AdagolásaA PROBOLIC-SR az egyetlen létező protein, amely egy 4-lépcsős adagolást biztosít, ideális bármikor használható proteinné téve azt. Ez a precízen megalkotott proteinkeverék gyors, közepes és lassú felszabadulású Aminosavakat biztosít, amit még tovább elnyújt a szabadalmaztatott Mikro-Adagoló Technológia. Ez a korszerű adagolási profil szolgáltatja az aminosavak gyors felszabadulását (0-2 óra), ami az edzés utáni nitrogén feltöltődéshez szükséges. Tökéletes azonban az edzés előtti használatra is, mivel a közepes és lassú adagolás (2-6 óra) az aminosavakat folyamatosan biztosítja és anabolikus állapotban tart az edzés egész időtartama alatt, és megakadályozza, hogy katabolikus állapotba kerülj. Ha lefekvés előtt veszed be, a PROBOLIC-SR Mikro-Adagoló Technológiája az Öt Kritikus Aminosav magas szintjét biztosítja, és anabolikus állapotban tart egész éjszaka. A PROBOLIC-SR biztosítja, hogy soha ne csússzál át a katabolikus állapotba az étkezések között, edzés alatt vagy éjszaka, alvás közben és állandóan „pozitív nitrogénegyensúlyú és anabolikusan túlhajtott legyél!A PROBOLIC-SR messze a leganabolikusabb és anti-katabolikus protein!
Gyakorlatilag megváltoztatta a protein tulajdonságait és minden más proteint középszerűvé és elavulttá tett! 

Így is ismerheti: Probolic SR 1816 g, ProbolicSR1816g, Probolic-SR1816g

Galéria

Vélemények

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.