BioTechUSA Iso Whey Zero 908 g Black Biscuit

BioTechUSA Iso Whey Zero 908 g Black Biscuit

13 990 Ft
Megközelítés:
Javasolt útvonal:  

Ajánlataink a termékre

 

BioTechUSA Iso Whey Zero 908 g Black Biscuit

13 990 Ft
Részletek a boltban
irány a bolt »
outdoorparadise.hu
Termékleírás
Különleges minőségű tejsavó-fehérje izolátum, Native Whey Isolate alapanyaggal, cukor*-, laktóz-** és gluténmentesen, hozzáadott BCAA és glutamin aminosavakkal.

MIÉRT VÁLASSZ FEHÉRJE ITALPORT? A fehérjebevitel gyors, praktikus és rendkívül hatékony módja a fehérjekészítmények fogyasztása, csak fehérjepor, shaker és némi víz kell hozzá. A fehérjeporok készülhetnek tejből, lehetnek állati vagy növényi eredetűek, vagy ezek kombinációi. Felszívódásuk lehet gyors (30-40 perc), közepes (1-2 óra) vagy lassú (2 óránál hosszabb időtartam). Miért ajánljuk az Iso Whey Zero italpor-t?
  • Native Whey Isolate alapanyaggal
  • Magas fehérjetartalom
  • Hozzáadott aminosavakkal: L-glutamin és BCAA
  • Cukor 1 -, laktóz- 2 és gluténmentes 3
  • Pálmaolajmentes
  • Tart ósítószer-mentes
  • 88 mg koffeintartalom adagonként 4
  • Gyorsan és egyszerűen elkészíthető
  • Széles ízválasztékkal
  • Sokféle kiszereléssel elérhető
1 Cukormentes: 0,5 g cukor/100 ml fogyasztásra kész italban. 2 Magasabb hígítás esetén, a fogyasztásra kész termék laktózmentes. 3 Gluténmentes az Európai unió szabályozásának megfelelően. 4 Kizárólag a Caffé Latte ízű termék esetében. ZÉRÓ A KOMPROMISSZUMOKNAK Magas fehérjetartalma miatt egyértelmű választás azoknak, akik aktívan sportolnak és mindent megtesznek az izomtömegük megtartása és annak növelése érdekében. Ugyanakkor cukormentes fehérjeitalporként szintén népszerű a diétázók körében is. A termék fogyasztása nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott étrendet és az egészséges életmódot. Az Iso Whey Zero az összes többi BioTechUSA termékhez hasonlóan biztonságos, gondosan válogatott összetevőket tartalmaz. A FEHÉRJE, MINT TÁPANYAG A fehérje testünk fontos építőeleme, a szervezet által előállított és külső forrásból bevitt aminosavak alkotta tápanyagforrás. Hozzájárul az izomszövet fenntartásához és növekedéséhez*. Nagyobb a fehérjeigényünk, ha rendszeresen sportolunk, ha az izomtömegünket szeretnénk növelni, ha fogyni szeretnénk vagy ha idősödünk. *Az Európai Élelmiszerbiztonsági Hatóság (EFSA) által jóváhagyott állítás. Native Whey előállítása A teljesítményed az alapanyagoknál kezdődik! A Native Whey Isolate-ünket közvetlenül friss tejből állítják elő, pasztörizálást követően, alacsony hőmérsékleten végzett mikro- és ultraszűréssel, majd speciális szárítókamrában történik a porítás. Ennek az egyedi eljárásnak köszönhetően a fehérje-struktúra megőrzi teljesebb formáját, illetve immunglobulin (antitest) és laktoferrin (immunrendszer része) mennyisége is jobban megőrizhető. MI A LAKTÓZINTOLERANCIA? A laktóz, vagy más néven tejcukor egy összetett szénhidrát, mely a tej szárazanyag tartalmának 2-8%-át teszi ki. A tejcukorra elsősorban csecsemőkorban van szükségünk, ezért gyakran előfordul, hogy a szervezet felnőttkorban már nem állítja elő a lebontásához szükséges laktáz enzimet, ilyenkor laktózintolerancia alakul ki. Kiknek ajánljuk az Iso Whey Zero italpor-t?
  • Aktív életmódtól az élsportig, nőknek, férfiaknak egyaránt
  • Azoknak, akik napi fehérje bevitelüket szívesen egészítik ki egy fehérje italporral
  • Várandósság idején, főleg a 2. és a 3. trimeszter alatt és az anyatejes táplálás első 6 hónapjában magasabb a szervezett fehérjeigénye, ezekben az időszakokban is jó választás ez a fehérjeitalpor
  • Laktózérzéke nyeknek is
  • Gluténérzékenyeknek is
  • Vegetáriánusok is nyugodtan választhatják


Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.