Megközelítés:
Javasolt útvonal:  

További ajánlataink

Termékleírás
Tömeg 1816 g

Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!

Kiemelkedő fehérjetartalom: 92% Hozzáadott, funkcionális l-arginin-hidrokloriddal Magas aminosav tartalom Extra gyors és könnyű felszívódás Rendkívül alacsony zsír- és szénhidráttartalom Alacsony nátrium tartalom Hozzáadott cukor nélkül Sztíviával Gluténmentes Laktózmentes Krémes állag HYDRO WHEY ZERO: AZ ABSZOLÚT GYŐZTES Fehérjepor kategóriában kinek ítélnénk az abszolút győztes címet? A díjat kapja…a Hydro Whey Zero, amely kristálytiszta és gyors, mint a villám! A 92%-os fehérjetartalmú Hydro Whey Zero egy hidrolizált tejsavó-fehérje izolátum, mely a hidrolizálásnak köszönhetően fénysebességgel tölti fel izmainkat, gyakorlatilag azonnali aminosav utánpótlást jelent. Laktóz- és gluténmentes, hozzáadott cukrot nem tartalmaz. Szénhidrát- és zsírtartalma minimális, nem tart vissza vizet, így versenyfelkészülés, de akár verseny alatt is fogyaszthatjuk. A hozzáadott aminosav elősegíti a gyorsabb regenerációt és csökkenti az izomlázat. A legtisztább fehérjepor* a legelszántabbaknak, a legjobb eredményekért! * a BioTechUSA termékkínálatában 1 ADAGBAN (25 g): 23 g fehérje ebből 5 g BCAA L-arginin HCl – nitrogén-monoxid produkciót elősegítő – funkcionális aminosavval kiegészítve Kiknek ajánljuk a Hydro Whey Zero-t? a Hydro Whey Zero kiváló fehérjeforrás mindenki számára, 94%-os fehérjetartalmánál fogva segít megőrizni az izomtömeget, valamint hozzájárul a normál csontozat fenntartásához és az izomtömeg növekedéséhez is azoknak, akik fehérjebevitelüket minőségi fehérjekészítményből szeretnék fedezni, tejcukor érzékenységük miatt azonban kerülniük kell a laktózt azoknak, akik közel 100%-os fehérjetartalmú készítményeket keresnek finom és krémes ízekben azoknak, akik edzés utánra szinte azonnal hasznosuló fehérjeport keresnek a regenerálódáshoz versenyfelkészüléshez (esztétikai sportok) gluténérzékenyeknek HOGYAN KÉSZÜL A TEJSAVÓ-FEHÉRJE HIDROLIZÁTUM? A hidrolizált tejsavó-fehérje izolátum (WPH) egy előemésztett és részlegesen hidrolizált fehérjepor. A hidrolizálás során speciális enzimek segítségével rövidebb peptidekre bontják a fehérjeláncokat, melynek nyomán az adott formula emésztéséhez és felszívódásához szükséges idő lerövidül. A fokozottan hidrolizált fehérjék még kevésbé allergének, mint a többi fehérjefajta, ezért gyakran használják orvosi célú fehérje-kiegészítők és tápszerek előállításánál. MI A LAKTÓZ INTOLERANCIA? A laktóz, vagy más néven tejcukor egy összetett szénhidrát, mely a tej szárazanyag tartalmának 2-8%-át teszi ki. A tejcukorra elsősorban csecsemőkorban van szükségünk, ezért gyakran előfordul, hogy a szervezet felnőttkorban már nem állítja elő a lebontásához szükséges laktáz enzimet, ilyenkor laktóz-intolerancia alakul ki. Napjainkban a föld lakosságának közel 75%-a laktóz érzékeny. HOGYAN KÉSZÜL A TEJSAVÓ-FEHÉRJE IZOLÁTUM? A gyártási folyamat során egy többlépcsős ultra- és keresztszűrési mikro eljárással a tejsavóból leválasztjuk a laktózt. Így egy kiemelkedően tiszta, könnyen emészthető, jól oldódó tejsavó-fehérje izolátumot (WPI) állítunk elő, ami a tejsavó-fehérje koncentrátum (WPC) tovább tisztított változata, és a hidrolizált tejsavó-fehérje izolátum (WPH) alapanyaga, mely így még kevesebb szénhidrátot és zsírt tartalmaz. MIÉRT SZÜKSÉGES FEHÉRJÉT FOGYASZTANOD? A fehérje testünk fontos építőeleme, a szervezet által előállított és külső forrásból bevitt aminosavak alkotta tápanyagforrás, napi szinten kell fogyasztanunk a szervezetünk önfenntartásához. Segít megtartani az izomzatunkat a testedzés, a fogyókúra során és a mindennapokban. Nagyobb a fehérjeigényünk, ha rendszeresen sportolunk, ha az izomtömegünket szeretnénk növelni, vagy ha idősödünk. MIÉRT VÁLASSZ FEHÉRJE KIEGÉSZÍTŐT? A fehérjebevitel gyors, praktikus és rendkívül hatékony módja a fehérjekészítmények fogyasztása, csak fehérjepor, shaker és némi víz vagy tej kell hozzá. A fehérjepor könnyen emészthető és a nagymértékű húsfogyasztással ellentétben nem savasít. A fehérjeporok készülhetnek tejből, de lehetnek állati vagy növényi eredetűek vagy ezek kombinációi. Felszívódásuk lehet gyors (30-40 perc), közepes (1-2 óra) vagy lassú (2 óránál hosszabb időtartam). A Hydro Whey Zero az összes többi BioTechUSA termékhez hasonlóan biztonságos, gondosan válogatott összetevőket tartalmaz. Kiszerelés: 25 g (1 adag), 454 g (20 adag), 1816 g (72 adag) Ízek: csokoládé-mogyoró, vanília-fahéj, eper-banán, trópusi gyümölcs ÖSSZETEVŐK: Cseresznye-banán ízű: hidrolizált tejsavófehérje izolátum 94%, L-arginin-hidroklorid, aromák, ízfokozó (glicin), hidroxiprolin, étkezési sav (citromsav), sűrítőanyag (nátrium-karboximetil-cellulóz), édesítőszerek (szukralóz, szteviol glikozidok), színezékek (azorubin, Ponceau 4R, indigotin)*. Vanília-fahéj ízű: hidrolizált tejsavófehérje izolátum 94%, L-arginin-hidroklorid, aromák, ízfokozó (glicin), hidroxiprolin, fahéj, sűrítőanyag (nátrium-karboximetil-cellulóz), vanillin, édesítőszerek (szukralóz, szteviol glikozidok), színezék (tartrazin)*. Trópusi gyümölcs ízű: hidrolizált tejsavófehérje izolátum 94%, L-arginin-hidroklorid, aromák, ízfokozó (glicin), hidroxiprolin, étkezési sav (citromsav), sűrítőanyag (nátrium-karboximetil-cellulóz), édesítőszerek (szukralóz, szteviol glikozidok), színezékek (tartrazin, Ponceau 4R)*. Csokoládé-mogyoró ízű: hidrolizált tejsavófehérje-izolátum 93%, kakaópor, L-arginin- hidroklorid, ízfokozó (glicin), hidroxiprolin, sűrítőanyag (nátrium-karboximetil-cellulóz), aroma, édesítőszerek (szukralóz, szteviol glikozidok), vanillin. Tojást, szóját és mustárt tartalmazó élelmiszereket is gyártó üzemben készült. Átlagos tápérték adatok 100 g/25 g/50 g termékben (1 adag: 25 g, adagok száma a termékben: 1, napi adag: 2 x 25 g): Energia 1587 kJ (374 kcal)/397 kJ (93 kcal)/794 kJ (187 kcal), Zsír 0,40 g/0,10 g/0,20 g, amelyből telített zsírsavak 0,22 g/0,06 g/0,11 g, Szénhidrát 0,50 g/0,13 g/0,25 g, amelyből cukrok** 0,40 g /0,10 g/0,20 g/, Fehérje 92 g/23 g/46 g, Só 0,23 g/0,06 g/0,12 g. Aminosavak egy adagban (25 g): Esszenciális aminosavak (Valin, Izoleucin, Leucin, Hisztidin, Lizin, Metionin, Fenilalanin, Treonin, Triptofán) 10,6 g; Feltételesen esszenciális aminosavak (Tirozin, Arginin, Cisztein, Prolin, Glutamin, Glutaminsav és Hidroxiprolin) 7,3 g; Nem esszenciális aminosavak (Alanin, Aszparaginsav, Glicin, Szerin) 5,1 g. Összes BCAA: 5 g. Felhasználási javaslat: Keverj el 1 adagot (25 g, 1 adagolókanál = 2 púpozott evőkanál) 200 ml vízben és fogyaszd naponta két alkalommal. Így is ismerheti: Hydro Whey Zero 1816 g, HydroWheyZero1816g, Hydro Whey Zero 1816g, HydroWheyZero-1816g, Hydro Whey Zero - 1816 g
Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.

^